In English In Russian
  Palvelut | Projektit | Yhteistyössä | Ajankohtaista | Yhteystiedot  
 

Sustainable Energy Systems 2010 -konferenssi - Joensuu tervehti vieraitaan hyisellä marraskuisella säällä

Marraskuun lopun talvinen sää loi onnistuneet puitteet Joensuussa järjestettävälle energia-alan seminaarille.  Grönlannista, Brittein saarilta, muista Pohjoismaista ja kauempaakin saapuneet vieraat saivat kokea luissa ja ytimissä Pohjois-Karjalan talven ja pakkasen, jonka purevuutta terästi luonnollisesti viima idästä. Näissä olosuhteissa kuitenkin voidaan elää, osaksi erinomaisten energiaratkaisujen ansiosta.
Konferenssin aiheena oli pohjoisten, syrjäisten ja harvaan asuttujen alueiden energiaratkaisut.

Konferenssi toimi samalla EU:n Northern Periphery -ohjelmasta rahoitettavan PELLETime -hankkeen loppuseminaarina, sekä MicrE- ja SMALLEST -hankkeiden väliseminaarina. Tämän vuoksi myös NorTech Oulun ja Oulun yliopiston MicrE -projektiryhmä oli paikan päällä. Key note -esitysten, ryhmätöiden, sekä rinnakkaissessioiden lisäksi, joissa sivuttiin aihepiiriä monelta eri taholta, ohjelmassa oli myös ekskursioita. Lisätietoja tilaisuudesta löytyy konferenssin kotisivulta, osoitteesta www.ses2010.info

Itäiset viimat koettelivat Joensuuhun saapuneita Systeinable Energy Systems 2010 -konferenssin osallistujia, mutta tuulesta on toki moneksi. Tuulienergian kun voi muuttaa myös koteja lämmittäväksi lämpöenergiaksi...Yksi Oulun tuulivoimalaista tyynenä talvipäivänä.

Projektin pääsivulleTakaisin